Bergbyggnad
ISBN9789147094097
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareUlf Lindblom
Publiceringsår2010-05-06
FörlagLiber AB
Antal sidor240
SpråkSvenska

Häftad • 2010-05-06

Bergbyggnad

av Ulf Lindblom

  • ISBN: 9789147094097
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2010-05-06
  • Förlag: Liber AB
  • Antal sidor: 240
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

522 kr

Ej tillgänglig

679 kr

Ej tillgänglig

500 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Bergbyggnad

Boken Bergbyggnad släpptes år 2010 och är skriven av Ulf Lindblom.

Den består av 240 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp den ny för 500 kr hos Bookoutlet.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Bergbyggnad behandlar de processer och metoder som krävs för att färdigställa en berganläggning, t.ex. en trafiktunnel, från orörda bergförhållanden. Bergbyggnad är lämplig för grundläggande utbildningar i bygg, väg och vatten, och samhällsbyggnad. Den är även lämplig för professionella byggkonsulter och myndigheter och verk som äger och administrerar tunnlar och bergrum. I boken ingår ingenjörsgeologi, bergmekanik och produktionsteknik.Läs merIngenjörsgeologi omfattar- byggnadstekniska egenskaper och problem i berg och bergmassor- teknik för bergundersökningar i fält- klassificering av bergmassor för byggnadsändamål.Bergmekanik omfattar- laboratorietester på bergprover och sprickor- bestämning av bergmassors mekaniska egenskaper- beräkning av spänningar och deformationer- dimensionering av förstärkning i tunnlar, schakt och bergslänter samt fundament.Produktionsteknik omfattar metoder, utrustning och material för att bygga berganläggningar.Om författarnaUlf Lindblom är professor i bergbyggnad från Chalmers, numera verksam som konsult i byggbranschen.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..