BeGreppbart - Kommunikation
ISBN9789147088973
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAndre Jansson
Publiceringsår2009-09-04
FörlagLiber AB
Antal sidor112
SpråkSvenska

Häftad • 2009-09-04

BeGreppbart - Kommunikation

av Andre Jansson

 • ISBN: 9789147088973
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-09-04
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 112
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -42% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Linnéa S
  159 kr

  Ny

Om BeGreppbart - Kommunikation

Boken BeGreppbart - Kommunikation släpptes år 2009 och är skriven av Andre Jansson.

Den består av 112 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp BeGreppbart - Kommunikation begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 117 kr (42%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Kommunikation har alltid funnits men med olika innebörd. I den här boken ges en orientering kring vad kommunikation betytt i olika historiska sammanhang, med utgångspunkt i några grundläggande teoretiska tankefigurer. Boken pekar också ut tre alternativa synsätt på kommunikationens roll i dagens samhälle samt olika former av ”avfall” som genereras i kommunikativa processer.Läs merSagt om bokenEn kunnig, innovativ och mycket engagerande introduktion till begreppet kommunikation. André Jansson visar hur kommunikation är helt sammanvävd med samhällsstrukturer och med våra sätt att leva. Genom stimulerande tankefigurer och en tillgänglig, resonerande stil utmanar han läsaren att reflektera över sina egna kommunikationsmönster och att dra analytiska slutsatser av dessa mönster.”Peter Dahlgren, professor i medie- och kommunikationsvetenskap, Lunds universitetBeGreppbart är en serie introducerande böcker i samhällsvetenskap. Varje bok behandlar ett centralt begrepp och adderar en pusselbit till vår förståelse av samhället. Utforskande. Fokuserat. Dynamiskt. Greppbar kunskap i ett nötskal. Helt enkelt.Om författarnaAndré Jansson är professor i medie- och kommunikationsvetenskap vid Karlstads universitet. Han har tidigare gett ut bl.a. ”Globalisering: Kommunikation och modernitet”.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr   Spara 42% mot nypris
Ny från 276 kr