Bedömning i NO - grundskolans tidiga år
ISBN9789140682185
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAnders Jönsson, Lena Löfgren
Publiceringsår2013-04-15
FörlagGleerups Utbildning
SpråkSvenska

Häftad • 2013-04-15

Bedömning i NO - grundskolans tidiga år

av Anders Jönsson och Lena Löfgren

 • ISBN: 9789140682185
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-04-15
 • Förlag: Gleerups Utbildning
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anna N
  159 kr

  Ny

Om Bedömning i NO - grundskolans tidiga år

Boken Bedömning i NO - grundskolans tidiga år släpptes år 2013 och är skriven av Anders Jönsson och Lena Löfgren.

Den är skriven på svenska Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Köp Bedömning i NO - grundskolans tidiga år begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Undervisning i biologi, fysik och kemi ska ge eleverna förutsättningar att bland annat ta ställning i frågor med naturvetenskapligt innehåll, genomföra undersökningar och använda begrepp för att beskriva och förklara olika fenomen och sammanhang. Men hur vet man i vilken utsträckning eleverna har utvecklat dessa förmågor? Och hur kan man stödja elevernas fortsatta utveckling?I den här boken diskuteras vilka aspekter som ska bedömas i förhållande till de förmågor som beskrivs i kursplanerna för NO-ämnena samt hur bedömningen kan genomföras för att hjälpa eleverna att utveckla dessa förmågor. Huvudfokus ligger på strategier för formativ bedömning – hur man kommunicerar förväntningar till eleverna, ger konstruktiv återkoppling och låter eleverna arbeta med själv- och kamratbedömning – men boken tar även upp skriftliga omdömen, betyg, likvärdighet, nationella prov och sambedömning.  Boken riktar sig i första hand till lärare, och blivande lärare, som undervisar i NO-ämnena i grundskolans årskurs 1–6. En stor del av innehållet är dock relevant även för andra årskurser och andra ämnen. Författarna har varit ansvariga för utvecklingen av Skolverkets diagnosmaterial i NO för årskurs 1–6 (DiNO) samt medverkar i konstruktionen av de nationella proven i biologi, fysik och kemi för årskurs 6. Anders Jönsson är bitr. professor vid naturvetenskapernas didaktik, Högskolan Kristianstad.Margareta Ekborg är professor i ämnesdidaktik med naturvetenskaplig inriktning, Malmö högskola.Britt Lindahl är lektor i ämnesdidaktik med naturvetenskaplig inriktning, Högskolan Kristianstad.Lena Löfgren är lektor i fysikdidaktik, Högskolan Kristianstad.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr
 Letar efter nypriser..