Bedömning av yrkesrelaterat kunnande
ISBN9789176566442
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAstrid Pettersson, Carl-Gustaf Carlsson, Per Gerrevall
Publiceringsår2013-07-05
FörlagLiber AB
Antal sidor140
SpråkSvenska

Häftad • 2013-07-05

Bedömning av yrkesrelaterat kunnande

av Astrid Pettersson, Carl-Gustaf Carlsson och Per Gerrevall

  • ISBN: 9789176566442
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2013-07-05
  • Förlag: Liber AB
  • Antal sidor: 140
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Bedömning av yrkesrelaterat kunnande

Boken Bedömning av yrkesrelaterat kunnande släpptes år 2013 och är skriven av Astrid Pettersson, Carl-Gustaf Carlsson och Per Gerrevall.

Den består av 140 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Bedömning är en viktig del av de skolerfarenheter vi bär med oss. Men bedömning av kunskap och kompetens och resultatet av dessa bedömningar är även av fundamentalt intresse för arbetslivet. Bedömning har från att vara något nästan odiskutabelt lyfts fram mer och mer som ett område som måste problematiseras. Med en allt närmare koppling mellan skola och arbetsliv blir bedömning av yrkesrelaterat kunnande en angelägen fråga för båda parter att diskutera. Läs mer Författarna har fokuserat bedömning av yrkesrelevant kunnande och kompetens. Följande frågor tas upp: - På vilka sätt har samhällsutvecklingen förändrat kompetensbegreppets innebörd? - Vilka syften har bedömning av yrkesrelaterat kunnande internationellt? - Vad och hur bedöms yrkesrelaterat kunnande internationellt? - Vilka bedömningstraditioner finns i arbetslivet och hur ser de ut i den gymnasiala utbildningen? - En provbank för program med yrkesämnen, vad kan den innehålla? Författarna lyfter särskilt fram hur viktiga begreppen autenticitet och synlighet är i den yrkesrelaterade bedömningen och att dessa begrepp kan fungera som ledstjärnor för den framtida utvecklingen. Boken vänder sig till lärare och studenter inom lärarutbildning, till gymnasielärare och till utbildningsansvariga inom företag.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Inga priser hittades på denna bok