Bättre bilder - fotoskolan. 1 : Viktor Sundberg lär dig ta kontrollen över kameran
ISBN9789186841591
Upplaga2
FormatDanskt band
Publiceringsår2013-12-10
FörlagHME Publishing
Antal sidor128
SpråkSvenska

Danskt band • 2013-12-10

Bättre bilder - fotoskolan. 1 : Viktor Sundberg lär dig ta kontrollen över kameran

  • ISBN: 9789186841591
  • Upplaga: 2
  • Format: Danskt band
  • Publiceringsår: 2013-12-10
  • Förlag: HME Publishing
  • Antal sidor: 128
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Bättre bilder - fotoskolan. 1 : Viktor Sundberg lär dig ta kontrollen över kameran

Boken Bättre bilder - fotoskolan. 1 : Viktor Sundberg lär dig ta kontrollen över kameran släpptes år 2013.

Den består av 128 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget HME Publishing.

Köp den ny för 210 kr hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Andra och utökade utgåvan av Viktor Sundbergs bästsäljare "Bättre bilder / Fotoskolan 1". Nu också med utvecklande övningar!Vill du på allvar ta kontrollen över ditt fotograferande? Ditt första och viktigaste steg framåt är att stänga av kamerans automatiska funktioner. Istället börjar du förlita dig på din egen kamerateknik. Och det kan du bara göra om du lär känna kamerans grundläggande delar: optiken, bländaren, slutaren och bildsensorn.I "Bättre bilder / Fotoskolan 1" förklarar fotografen och läraren Viktor Sundberg hur delarna hänger ihop och påverkar dina bilder. Snart kommer du att på egen hand kunna:utnyttja olika slutartider för att både frysa och visa rörelse i dina bilder,isolera motiv och skapa djupkänsla genom att välja rätt bländare,få perfekta exponeringar även i svåra situationer med exponeringskompensation,ta bilder med minimalt brus i olika ljusförhållanden,maximera ditt uttryck genom att välja rätt bildvinkel,förstå hur en justering av en del påverkar alla andra inställningar.Du kommer helt enkelt att ta kontrollen över ditt fotograferande på ett sätt som du inte trodde var möjligt. Du står nu inför ett kreativt och kunskapsmässigt genombrott. Redo?!Om författarenViktor Sundberg är uppdragsfotograf, föredragshållare och fotolärare. Han är kursledare för Canons fotoskola ocharrangerar även egna märkesoberoende kurser och workshops inom naturfoto. Viktor har en särskild dragning till motiv i naturen, som också är hans största inspirationskälla. Fotografi är utan tvekan hans största passion. Viktor föddes i Echuca, Australien, och har växt upp i både England och Sverige. Idag bor han med sin familj i Mölnlycke. Läs mer på viktorsundberg.se.Viktor föddes i Echuca, Australien, och har växt upp i både England och Sverige. Han bor idag med sin familj i Mölnlycke.Om Bättre bilderBättre bilder är en serie handböcker för alla digitalfotografer " från nybörjare till proffs. Böckerna i serien ger inspiration och de smartaste knepen om hur man bäst fångar olika slags motiv och utnyttjar den senaste tekniken.Om HME Publishing / DEXTDEXT ger ut fotohandböcker för den nyfikna nybörjaren och den avancerade användaren. Våra fotografer och författare visar de kreativa möjligheterna, och stärker och inspirerar läsaren att utnyttja dem. "dexterous": Skillful with one"s hands; skillful in some specific thing; agile; på svenska fingerfärdig, händig, skicklig. Läs mer på DEXT.se

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Ny 210 kr