Båten i parken : introduktion till samhällsstudier
ISBN9789144095875
Upplaga6
FormatHäftad
FörfattarePer Månson
Publiceringsår2014-01-16
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor125
SpråkSvenska

Häftad • 2014-01-16

Båten i parken : introduktion till samhällsstudier

av Per Månson

 • ISBN: 9789144095875
 • Upplaga: 6
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2014-01-16
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 125
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Fanny S
  190 kr

  Ny

Om Båten i parken : introduktion till samhällsstudier

Boken Båten i parken : introduktion till samhällsstudier släpptes år 2014 och är skriven av Per Månson.

Den består av 125 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Båten i parken : introduktion till samhällsstudier begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 190 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna bok introducerar på ett lättfattligt sätt sociologins grund­l­äggande problemställning och ger en bred översikt över den moderna sociologin. Bokens bärande idé är att det inte endast finns ett sätt att studera samhället; en sociologisk inriktning är inte överlägsen en annan och frågan om vilken typ av kunskap man eftersträvar och vad den ska användas till är ytterst ett vetenskapsteoretiskt och existentiellt val. Med hjälp av två bilder av samhället och metaforen om en helikopters flygtur över en park och ett hav åskådliggörs såväl samhällets övergripande struktur som människors individuella handlingar.Den första upplagan av Båten i parken gavs ut 1985 och boken har sedan dess lästs av tiotusentals studenter. Den har kommit att betraktas som ett standardverk inom svensk sociologi. Sedan första upplagan utkom har inte bara världen förändrats, utan också sociologiämnet. I denna sjätte upplaga har dessa förändringar arbetats in i texten, men författaren har trots det strävat efter att bevara bokens grundtanke.Boken vänder sig till studenter i sociologi och närliggande ämnen men bör, med sitt eleganta åskådliggörande av samhället och samhällets förändring, vara givande läsning för alla med ett intresse för samhällsfrågor.Sjätte upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 190 kr
 Letar efter nypriser..