Barns språkliga dagar (e-bok)
ISBN9789144013152
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2000-01-27
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor206
SpråkSvenska

Häftad • 2000-01-27

Barns språkliga dagar (e-bok)

 • ISBN: 9789144013152
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2000-01-27
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 206
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Kerstin S
  159 kr

  Bra skick

Om Barns språkliga dagar (e-bok)

Boken Barns språkliga dagar (e-bok) släpptes år 2000.

Den består av 206 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Barns språkliga dagar (e-bok) begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I den här boken beskrivs enskilda lågstadiebarns språkliga vardag, vad de talar om, med vilka och på vilket sätt. Barnen har fått en liten mikrofon och en radiosändare på sig, och forskaren har följt dem med radiomottagare, bandspelare och anteckningsblock från morgon till kväll. Vi får i boken följa dem i hemmet på morgonen, under deras väg till skolan, på skolgården, i klassrummet, på fritids och under lekar efter skolans slut. Detta är en inkännande, berörande och bitvis upprörande skildring av hur en dag kan te sig i ett barns perspektiv och i en språkforskares tolkning. Den visar också hur kvinnors och mäns olika samtalsstilar kan tänkas utvecklas och är därmed också ett nytt bidrag till genusforskningen. Boken bör läsas av alla som har med barn att göra: föräldrar, lärare och lärarstuderande. Det är en rik källa för språkvetare, etnologer, psykologer och pedagoger. Läs mer om boken och lyssna på författarens miniföreläsning om språksociologi på www.studentlitteratur.se/barnssprakligadagar

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr
 Letar efter nypriser..