Barns lärande och växande, elevbok,
ISBN9789151101705
Upplaga2
FormatBoard book
FörfattareTove Phillips
Publiceringsår2019-01-24
FörlagGleerups Utbildning
SpråkSvenska

Board book • 2019-01-24

Barns lärande och växande, elevbok,

av Tove Phillips

 • ISBN: 9789151101705
 • Upplaga: 2
 • Format: Board book
 • Publiceringsår: 2019-01-24
 • Förlag: Gleerups Utbildning
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -50% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • My T
  179 kr

  Väl använd

 • Kristin F
  219 kr

  Bra skick

Om Barns lärande och växande, elevbok,

Boken Barns lärande och växande, elevbok, släpptes år 2019 och är skriven av Tove Phillips.

Den är skriven på svenska Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Köp Barns lärande och växande, elevbok, begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 285 kr (50%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Barns lärande och växande är ett läromedel skrivet för gymnasieskolans kurs med samma namn. Läromedlet består av elevbok, lärarhandledning och lärarwebb. Barns lärande och växande tar upp barns utveckling och levnadsvillkor, hur barn samspelar i kamratgruppen och vilken betydelse media har för dagens barn. Läromedlet har en tydlig koppling till kursplanen med ett kapitel för varje punkt i det centrala innehållet. Barns lärande och växande resonerar kring frågor som: Hur tänker barn? Vad betyder föräldrarna för barnens utveckling? Får barn större utrymme idag än de fick för femtio år sedan och i så fall varför?Detta är andra upplagan av läromedlet och det innehåller fördjupningar i relevanta ämnen samt uppdaterad statistik.Barns lärande och växande i korthet: • består av elevbok, lärarhandledning och lärarwebb• har en tydlig koppling till kursplanen med ett kapitel för varje punkt i det centrala innehållet

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 284 kr   Spara 50% mot nypris
Ny 569 kr