Barnmedicin i ett nötskal
ISBN9789144031873
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareLawrence Miall, Mary Rudolf, Malcolm Levane
Publiceringsår2004-06-24
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor223
SpråkSvenska

Häftad • 2004-06-24

Barnmedicin i ett nötskal

av Lawrence Miall, Mary Rudolf och Malcolm Levane

  • ISBN: 9789144031873
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2004-06-24
  • Förlag: Studentlitteratur
  • Antal sidor: 223
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Barnmedicin i ett nötskal

Boken Barnmedicin i ett nötskal släpptes år 2004 och är skriven av Lawrence Miall, Mary Rudolf och Malcolm Levane.

Den består av 223 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Barnmedicin i ett nötskal är en kortfattad och lättillgänglig bok som täcker in alla aspekter av barnmedicin. Varje dubbeluppslag innehåller en eller flera illustrationer vilka sammanfattar de viktigaste dragen för ett stort antal differentialdiagnoser utifrån symtom och klinik. Ackompanjerande text beskriver viktiga tillstånd och deras handläggning mer i detalj. Viktiga fynd i anamnes och undersökning listas förtjänstfullt i slutet av varje kapitel. Boken är indelad i nio sektioner, vilka täcker in hela barnmedicinen. Här finns särskilda avsnitt om utveckling, vanliga symtom, akut sjukdom, det nyfödda barnet, kroniska sjukdomar och handikapp. Separata avsnitt tar även upp hur barn undersöks, barnhälsovård, skolhälsovård samt barnet i förhållande till familj och samhälle. Barnmedicin i ett nötskal är skriven av kliniskt erfarna barnläkare med ett intresse för undervisning. Bokens struktur gör den lämplig att använda parallellt med föreläsningar samt vid inläsning inför tentamen. Den passar läkarstudenter, men även färdiga läkare som regelbundet träffar barn (t.ex. distriktsläkare) eller läkare med randplacering på barnklinik. Vidare tror vi, originalutgåvans författare, att boken kan vara till stor glädje för sjuksköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter som önskar en djupare förståelse av barn och pediatrisk handläggning. "I boken redovisas olika sjukdomssymtom och förebyggande barnhälsovård på ett dynamiskt sätt. Trots det ringa omfånget är 'nötskalet' innehållsrikt. Trots att texten är koncentrerad är boken lättläst. Bildmaterialet gör innehållet intresseväckande."

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Inga priser hittades på denna bok