Barnhälsovård : att främja barns hälsa
ISBN9789147015634
Upplaga5
FormatHäftad
FörfattareMargaretha Magnusson, Margareta Blennow, Elisabet Hagelin
Publiceringsår2009-09-30
FörlagLiber AB
Antal sidor288
SpråkSvenska

Häftad • 2009-09-30

Barnhälsovård : att främja barns hälsa

av Margaretha Magnusson, Margareta Blennow och Elisabet Hagelin

  • ISBN: 9789147015634
  • Upplaga: 5
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2009-09-30
  • Förlag: Liber AB
  • Antal sidor: 288
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Barnhälsovård : att främja barns hälsa

Boken Barnhälsovård : att främja barns hälsa släpptes år 2009 och är skriven av Margaretha Magnusson, Margareta Blennow och Elisabet Hagelin.

Den består av 288 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I denna nya och omarbetade 6:e upplaga av Barnhälsovård redovisas aktuellforskning och nya rön inom modern barnhälsovård. Boken ger både en teoretisk och praktisk vägledning till det förebyggande arbetet med barn i 0-5-årsåldern. En viktig utgångspunkt har varit att skapa gynnsamma förutsättningar för den roll och funktion för barnhälsovården som rekommenderas i Socialstyrelsens publikation Vägledning för Barnhälsovård. Läs mer Barnhälsovård är en grundläggande lärobok i barnhälsovård för sjuksköterske- och läkarutbildningen. Den ger en heltäckande belysning av barnhälsovårdens arbete och utgör ett viktigt stöd för sjuksköterskor och läkare som arbetar på barnavårdscentralen. Boken tar bland annat upp - barns utveckling, tillväxt, näringsbehov och uppfödning - vanliga hälsoproblem och deras behandling - vaccinationer - bedömning av barns hälsa - barn med särskilt behov av stöd - föräldrastöd - barnhälsovårdens organisation och arbetssätt Om författarna Huvudredaktörer är Margaretha Magnusson, med. dr, barnsjuksköterska och vårdutvecklare, Elisabet Hagelin, med. dr, distriktssköterska och barnsjuksköterska, Claes Sundelin, tidigare barnhälsovårdsöverläkare och professor emeritus i socialpediatrik, samtliga knutna till Akademiska sjukhuset i Uppsala, Margareta Blennow, med. dr och barnhälsovårdsöverläkare vid Södersjukhuset i Stockholm.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..