Barndomspsykologiska fasetter
ISBN9789147052653
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareDion Sommer, Björn Nilsson
Publiceringsår2005-06-07
FörlagLiber AB
Antal sidor264
SpråkSvenska

Häftad • 2005-06-07

Barndomspsykologiska fasetter

av Dion Sommer och Björn Nilsson

 • ISBN: 9789147052653
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005-06-07
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 264
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sandra H
  259 kr

  Bra skick

Om Barndomspsykologiska fasetter

Boken Barndomspsykologiska fasetter släpptes år 2005 och är skriven av Dion Sommer och Björn Nilsson.

Den består av 264 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Barndomspsykologiska fasetter begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken rymmer en väsentlig del av författarens senaste forskning och han presenterar här utvalda fasetter av det nya barndomsscenariot. Boken berör teorier inom utvecklingspsykologi, socialiseringsteori, relationen mellan vuxna och barn, faderskapet, barns umgängesmönster m.m. Läs mer Barndomen är i konstant förändring. De senaste 30 åren har det skett så stora förändringar att de klassiska barnpsykologiska teorierna inte längre räcker till. Nya och okända utvecklingsmässiga betingelser för att vara barn kan dessutom förväntas i framtiden. Därför, hävdar Dion Sommer, krävs det ett perspektivskifte inom barn- och utvecklingspsykologin. Om författarna Dion Sommer cand.psych, professor i utvecklingspsykologi vid Psykologisk Institut, Århus Universitet. Han har bedrivit bred forskning om barns uppväxtvillkor i det moderna samhället, de senaste åren med speciellt fokus på kultur, vardagsliv och barnets sociala kompetenser.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 259 kr
 Letar efter nypriser..