Barndom, lärande och ämnesdidaktik
ISBN9789144091037
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2013-03-12
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor228
SpråkSvenska

Häftad • 2013-03-12

Barndom, lärande och ämnesdidaktik

 • ISBN: 9789144091037
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-03-12
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 228
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Jonatan W
  249 kr

  Ny

 • Mashal B
  259 kr

  Bra skick

 • Sara K
  259 kr

  Bra skick

Om Barndom, lärande och ämnesdidaktik

Boken Barndom, lärande och ämnesdidaktik släpptes år 2013.

Den består av 228 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Barndom, lärande och ämnesdidaktik begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 249 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Bokens kapitel handlar om hur barn lär sig språk och kommunikation, naturvetenskap och teknik, samt estetik i förskolan. Alla kapitel är baserade på olika empiriska och praktiknära studier från förskolans värld. Bokens inledande kapitel problematiserar barndom, lärande och ämnesdidaktik i dagens Sverige och belyser frågor kring barndom och förskola i förändring och förskolan som utvecklings- och läromiljö. I bokens avslutande och sammanfattande kapitel diskuterar bokens redaktörer det som undersökts i de olika studierna i relation till dagens krav på en mer kunskapsorienterad förskola. Exempel bland bokens 13 kapitel är:Att göra bruk av barns perspektivSpråkutveckling genom dialogsamspelVisuell kultur – barns kreativa och lärande ögaFriktion som fysikaliskt fenomenAtt berika barns musikaliska lyssnandeBoken vänder sig till blivande och verksamma lärare i förskolan och för personer som vill fördjupa sig i frågor om förskolebarns lärande.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 249 kr