Barn upptäcker skriftspråket
ISBN9789147106554
Upplaga4
FormatHäftad
FörfattareGösta Dahlgren
Publiceringsår2013-08-09
FörlagLiber AB
Antal sidor237
SpråkSvenska

Häftad • 2013-08-09

Barn upptäcker skriftspråket

av Gösta Dahlgren

 • ISBN: 9789147106554
 • Upplaga: 4
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-08-09
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 237
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Patricia J
  249 kr

  Bra skick

Om Barn upptäcker skriftspråket

Boken Barn upptäcker skriftspråket släpptes år 2013 och är skriven av Gösta Dahlgren.

Den består av 237 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Barn upptäcker skriftspråket begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 249 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Fjärde, reviderade upplagan!Hur kan man möta barns intresse för skriftspråket och göra det till ett lika naturligt inslag i utvecklingen som talspråket? Redan små barn har idéer om hur man skriver och läser. De ritar bokstäver i rader och frågar vad det står. De är nyfikna på varför man skriver och läser och hur det går till. De prövar och förändrar hela tiden sin uppfattning om att skriva och läsa. Det är den här nyfikenheten och lusten vi som vuxna och lärare måste ta vara på – oavsett om barnet befinner sig i förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet eller skolan.Läs merBarn upptäcker skriftspråket kom ut första gången 1993 och baserades på de stora studier inom skriv- och läsforskning som författarna genomförde i slutet av 1980- och början av 1990-talen. Sedan dess har tusentals verksamma och blivande lärare inom förskola och skola läst och uppskattat boken. När den nu utkommer i sin fjärde upplaga har nya forskningsrön berikat framställningen som även uppdaterats i förhållande till nya styrdokument och ett nytt bildmaterial har tillkommit. De teoretiska avsnitten kompletteras med avsnitt om praktisk, didaktisk tillämpning.Ur innehållet:- Skriftspråkets konstruktion- Skriftspråksutvecklingens olika stadier- Hur lär sig barn?- Att studera skriftspråksutvecklingen- Didaktiska utgångspunkter och tillämpningBoken vänder sig till blivande och yrkesverksamma förskollärare och grundlärare.Om författarnaFörfattarna är alla fil.dr i pedagogik. De är universitetslektorer och verkar som forskare och lärare vid Göteborgs universitet och Högskolan i Borås.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 249 kr