Barn och naturvetenskap : upptäcka, utforska och lära i förskola och skola
ISBN9789147084227
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareChristina Wehner-Godée, Ingela Elfström, Bodil Nilsson, Lillemor Sterner
Publiceringsår2008-07-04
FörlagLiber AB
Antal sidor180
SpråkSvenska

Häftad • 2008-07-04

Barn och naturvetenskap : upptäcka, utforska och lära i förskola och skola

av Christina Wehner-Godée, Ingela Elfström, Bodil Nilsson och Lillemor Sterner

 • ISBN: 9789147084227
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-07-04
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 180
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Carin L
  159 kr

  Ny

 • Yann N
  229 kr

  Ny

 • Monika Y
  229 kr

  Bra skick

 • Love O
  259 kr

  Bra skick

Om Barn och naturvetenskap : upptäcka, utforska och lära i förskola och skola

Boken Barn och naturvetenskap : upptäcka, utforska och lära i förskola och skola släpptes år 2008 och är skriven av Christina Wehner-Godée, Ingela Elfström, Bodil Nilsson och Lillemor Sterner.

Den består av 180 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Barn och naturvetenskap : upptäcka, utforska och lära i förskola och skola begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vad har naturvetenskap med lärande och barn att göra? En hel del faktiskt. Inom naturvetenskaplig forskning finns en lång tradition av utforskande, undersökande och experimenterande för att lösa forskningsproblem. Barn utforskar, undersöker och experimenterar också för att komma underfund med hur världen fungerar. Det finns stora skillnader, men även betydelsefulla likheter mellan hur en vetenskapsman arbetar och hur ett barn utforskar naturvetenskap i sin närmiljö. Läs mer Barn och naturvetenskap behandlar de naturvetenskapliga ämnenas didaktik för förskolans och skolans tidiga år och författarna tar fasta på likheterna i de naturvetenskapliga forskarnas sätt att arbeta och jämför det med ett utforskande och undersökande arbetssätt med barnen. Författarna betonar vikten av tilltron till barns egen förmåga och tar avstamp i barnens eget utforskande. Teorier om lärande kopplas till praktiska exempel från förskolans och skolans arbete med naturvetenskap, och exempel ges även från lärarstudenters utforskande. Andra betydelsefulla områden som behandlas är produktiva frågor, olika sätt att påbörja projekt, materialets betydelse som den tredje pedagogen samt viktiga begrepp som pedagogisk dokumentation, mångfald, olikhet och utvärdering. Läsaren bjuds att ta del av inspirerande exempel på hur man kan arbeta praktiskt och teoretiskt tillsammans med barn i olika naturvetenskapliga projekt. Om författarna Författarna Ingela Elfström, Bodil Nilsson, Lillemor Sterner Och Christina Wehner-Godée är eller har varit verksamma vid lärarutbildningen vid Stockholms universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..