Barn med behov av särskilt stöd - Grundbok i specialpedagogik
ISBN9789144015613
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareAsbjørn Birkemo, Ragnar Solheim, Siri Wormnæs, Else Momrak Haugann, Einar Sletmo
Publiceringsår2001-06-03
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor382
SpråkSvenska

Häftad • 2001-06-03

Barn med behov av särskilt stöd - Grundbok i specialpedagogik

av Asbjørn Birkemo, Ragnar Solheim, Siri Wormnæs, Else Momrak Haugann och Einar Sletmo

 • ISBN: 9789144015613
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2001-06-03
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 382
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sofia S
  259 kr

  Ny

 • Malin F
  309 kr

  Bra skick

Om Barn med behov av särskilt stöd - Grundbok i specialpedagogik

Boken Barn med behov av särskilt stöd - Grundbok i specialpedagogik släpptes år 2001 och är skriven av Asbjørn Birkemo, Ragnar Solheim, Siri Wormnæs, Else Momrak Haugann och Einar Sletmo.

Den består av 382 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Barn med behov av särskilt stöd - Grundbok i specialpedagogik begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

En av specialpedagogikens bieffekter är att det avvikande ofta blir så framträdande att man inte längre ser de resurser som barnen och ungdomarna bär med sig. Dilemmat med en bok som denna är att man identifierar barn och ungdomar utifrån deras funktionsstörningar och bara fokuserar på det de inte klarar av. Att man måste arbeta med deras svagheter är självklart, men man får inte låta dessa överskugga den kompetens som de besitter. En skicklig specialpedagog ska kunna balansera mellan specialisering och generalisering. Denna bok ger grundläggande kunskaper om de vanligaste grupperna av funktionsstörningar. Samtliga kapitel har en liknande uppläggning av definition, förekomst, orsaker, teorier, kartläggning och åtgärder. Författarna är alla ledande inom sina respektive områden. I denna nya upplaga har tonvikten lagts på en presentation av olika problem och åtgärder som är speciellt aktuella i förskolan, grundskolan och på gymnasiet. Boken är avsedd för grundutbildning och fortbildning av personal inom förskola och skola. Tredje upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 259 kr