Barn i konsumtionssamhället
ISBN9789172274273
FormatInbunden
FörfattareBarbro Johansson
Publiceringsår2005-08-19
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor236
SpråkSvenska

Inbunden • 2005-08-19

Barn i konsumtionssamhället

av Barbro Johansson

 • ISBN: 9789172274273
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2005-08-19
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 236
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Johan L
  139 kr

  Bra skick

Om Barn i konsumtionssamhället

Boken Barn i konsumtionssamhället släpptes år 2005 och är skriven av Barbro Johansson.

Den består av 236 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Barn i konsumtionssamhället begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 80 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vad gör dotterns pengar i pappas vapenskåp? Varför är det bara barn som får betalt för att diska? Kan man köpa godis för de pengar man fick för att avstå från godis? Är stringtrosor coolt eller löjligt? Måste man ge upp sin egen stil när man börjar sjuan? Dagens barn är på många sätt delaktiga i konsumtionssamhället: Det är något som kan orsaka både oro och entusiasm i vuxenvärlden, som pendlar mellan att betrakta dem antingen som hjälplösa i behov av skydd och vägledning, eller som kompetenta konsumenter med rättigheter. Men vad säger barnen själva om sin roll som konsumenter? Etnologen Barbro Johansson har intervjuat 84 barn mellan 8 och 12 år och undersökt de sammanhang i vilka barn blir till aktörer i konsumtionssamhället. Denna titel har tidigare givits ut av Norstedts men ingår numera i Studentlitteraturs sortiment.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 80 kr