Barn i början - språkutveckling i förskoleåldern : Barn i början - Språkutv
ISBN9789127412576
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMonica Westerlund
Publiceringsår2009-01-16
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor192
SpråkSvenska

Häftad • 2009-01-16

Barn i början - språkutveckling i förskoleåldern : Barn i början - Språkutv

av Monica Westerlund

 • ISBN: 9789127412576
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-01-16
 • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
 • Antal sidor: 192
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 2 säljare -66% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Carin L
  209 kr

  Bra skick

 • Vasiliki V
  359 kr

  Ny

Om Barn i början - språkutveckling i förskoleåldern : Barn i början - Språkutv

Boken Barn i början - språkutveckling i förskoleåldern : Barn i början - Språkutv släpptes år 2009 och är skriven av Monica Westerlund.

Den består av 192 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp Barn i början - språkutveckling i förskoleåldern : Barn i början - Språkutv begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 285 kr (66%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Det kreativa språkarbetet hos små barn är imponerande! Vet du att en femåring kan ha hela 14 000 ord i sitt passiva ordförråd och att kärleken är den bästa gödningen för ditt barns språkutveckling.I Barn i början får vi följa med på den språkliga utvecklingsresan från nyföddhetsperioden fram till skolstart. På ett lättfattligt sätt beskrivs hur samspelet med vuxna, motoriken, leken, berättandet, böckerna och dataspelandet har inverkan på språkutvecklingen de första åren.Boken vänder sig till dig som vill veta hur barn utvecklar sitt språk och vad man kan göra för att stimulera utvecklingen. Förskollärare och andra som arbetar med barn, men också föräldrar, mor- och farföräldrar har alla något att hämta i denna bok!Boken Barn i början ingår i Lärare Lär-serien som inspirerar, väcker debatt och för ut aktuell forskning inom pedagogik och lärande.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 150 kr   Spara 66% mot nypris
Ny från 435 kr