Bära eller brista ¿ Kommunikation och relationer i arbetet med människor
ISBN9789140650849
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2007-01-01
FörlagGleerups
Antal sidor316
SpråkSvenska

Häftad • 2007-01-01

Bära eller brista ¿ Kommunikation och relationer i arbetet med människor

 • ISBN: 9789140650849
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-01-01
 • Förlag: Gleerups
 • Antal sidor: 316
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Carina P
  209 kr

  Bra skick

 • Mia A
  259 kr

  Bra skick

 • Johanna W
  309 kr

  Bra skick

Om Bära eller brista ¿ Kommunikation och relationer i arbetet med människor

Boken Bära eller brista ¿ Kommunikation och relationer i arbetet med människor släpptes år 2007.

Den består av 316 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Gleerups.

Köp Bära eller brista ¿ Kommunikation och relationer i arbetet med människor begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Kommunikation är grundläggande i arbetet med människor. Att ge förutsättningar för ett gott möte och en god, bärande relation är ofta den viktigaste delen av jobbet. Hur skapar man då goda möten? I den här boken poängterar författarna att kommunikation handlar om mycket mer än att göra sig förstådd. Det är viktigt att lära känna sig själv och utveckla en personlig professionalitet. Boken ger en introduktion till kommunikations- och relationsteori och tar upp centrala begrepp och problem kopplade till samarbete i olika situationer i arbetslivet. Genom uppgifter och övningar konkretiseras teori och problemställningar. Läsaren inbjuds att samarbeta med andra, att aktivt utforska de teman som behandlas och att reflektera över sig själv och sin egen bakgrund. I boken behandlas nyare forskning om hjärnan, bland annat vilken betydelse kroppsuppfattning, känslor och det undermedvetna har för tänkande och kommunikation människor emellan. Boken vänder sig till studerande vid universitet och högskolor. Den är av intresse för alla som utbildar sig till ett arbete med människor, framför allt inom vård, socialt arbete och pedagogik. Odd Harald Røkenes är psykolog och specialist i klinisk psykologi. Han arbetar som lektor vid högskolan i Sør-Trøndelag och som privatpraktiserande psykolog. Per-Halvard Hanssen är psykolog och specialist i klinisk psykologi. Han arbetar vid barn- och familjeenheten i Trondheims kommun och som privatpraktiserande psykolog.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr