Avtalsrättens grundelement
ISBN9789197496247
Upplaga2
FormatHäftad
Publiceringsår2006-09-05
FörlagIusté Aktiebolag
Antal sidor293
SpråkSvenska

Häftad • 2006-09-05

Avtalsrättens grundelement

 • ISBN: 9789197496247
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-09-05
 • Förlag: Iusté Aktiebolag
 • Antal sidor: 293
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

420 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -62% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Göran S
  159 kr

  Ny

Om Avtalsrättens grundelement

Boken Avtalsrättens grundelement släpptes år 2006.

Den består av 293 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Iusté Aktiebolag.

Köp Avtalsrättens grundelement begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 261 kr (62%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den här boken ger en initierad översikt av den svenska avtalsrätten, vilken fokuserar på de grundläggande frågor som är av störst vikt för möjligheten att förstå och tillämpa de avtalsrättsliga reglerna. Till dessa hör regelstrukturen, begreppen, systematiken och värderingarna. Den grundläggande åtskillnad som görs mellan avtalsrättens olika delar avtalsslut, avtalstolkning och ogiltighet och samspelet mellan dessa förklaras och utvecklas. Viljeförklaringsbegreppets och rättshandlingsbegreppets innebörd analyseras ingående i ett praktiskt perspektiv. Innebörden av de avtalsrättsliga reglerna och begreppen utvecklas mot denna bakgrund på ett motsägelsefritt, pedagogiskt och klargörande sätt. Det gör boken till ett ovärderligt hjälpmedel såväl för studenten som för praktikern. Bakom boken ligger 20 års forskning, mestadels inom ramen för forskningsprojektet Den nya avtalsrätten. Bert Lehrberg är professor i civilrätt vid Uppsala universitet och har tidigare varit professor i bankrätt. Han är också verksam som skiljeman och konsult i affärsjuridiska frågor.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr   Spara 62% mot nypris
 Letar efter nypriser..