Avtal
ISBN9789144097206
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2017-07-14
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor276
SpråkSvenska

Häftad • 2017-07-14

Avtal

 • ISBN: 9789144097206
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2017-07-14
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 276
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lakshi W
  314 kr

  Ny

Om Avtal

Boken Avtal släpptes år 2017.

Den består av 276 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Avtal begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 314 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Avtalsrätten har under senare år blivit alltmer omfattande och komplicerad inte minst till följd av en starkt ökande internationalisering. Denna bok ger kunskap om den allmänna avtalsrätten och speglar utvecklingen på rättsområdet, samtidigt som den ger läsaren en inblick i utländsk avtalsrätt, särskilt engelsk, fransk och tysk rätt. I bokens inledande avsnitt behandlas rättskällorna på avtalsrättens område. Där diskuteras också vissa grundläggande avtalsrättsliga principer. I de följande avsnitten beskrivs hur bindande avtal uppkommer. Vidare behandlas olika former av representation med tonvikt på fullmaktsfrågor. Därefter uppmärksammas frågor som rör tolkning av avtal samt under vilka förutsättningar avtal kan jämkas eller göras ogiltiga. Avslutningsvis behandlas förverkande- och konkurrensklausuler samt även vilken innebörd begreppen god och ond tro har i avtalsrättsliga sammanhang.Avtal vänder sig till studenter på juristprogrammet och på handelsrättsliga kurser samt till praktiskt verksamma jurister.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 314 kr
 Letar efter nypriser..