Att vara opponent
ISBN9789144095066
Upplaga2
FormatHäftad
Publiceringsår2013-09-12
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor66
SpråkSvenska

Häftad • 2013-09-12

Att vara opponent

 • ISBN: 9789144095066
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-09-12
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 66
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -40% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Nathalie L
  109 kr

  Bra skick

Om Att vara opponent

Boken Att vara opponent släpptes år 2013.

Den består av 66 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Att vara opponent begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 74 kr (40%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Opposition är det sista steget i uppsatsskrivandet. Trots att det är ett viktigt moment i uppsatsprocessen behandlas oppositionen inte sällan översiktligt i skrivhandböcker och annan metodlitteratur. I denna bok beskrivs på ett enkelt och handfast sätt vad det kan innebära att vara opponent vid universitet och högskola. Boken tar upp olika sätt att läsa det verk – uppsatsen eller rapporten – man som student förväntas opponera på och hur man kan granska författarens metod- och teorival. Stor vikt läggs också vid hur man som opponent gör en god sammanfattning och hur man bör agera under själva oppositionstillfället. I denna andra upplaga har texten uppdaterats i sin helhet och nya avsnitt om värdeladdade ord och metaforer har tillkommit.Boken vänder sig till alla som ska opponera på eller försvara en vetenskaplig text, oavsett vilket ämne det rör sig om.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 109 kr   Spara 40% mot nypris
Ny från 183 kr