Att vara god eller att göra rätt - En studie i yrkesetik och praktik
ISBN9789188248657
FormatHäftad
FörfattareGunilla Silfverberg
Publiceringsår1996
FörlagBokförlaget Nya Doxa
Antal sidor192
SpråkSvenska

Häftad • 1996

Att vara god eller att göra rätt - En studie i yrkesetik och praktik

av Gunilla Silfverberg

 • ISBN: 9789188248657
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1996
 • Förlag: Bokförlaget Nya Doxa
 • Antal sidor: 192
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Susanne L
  109 kr

  Bra skick

Om Att vara god eller att göra rätt - En studie i yrkesetik och praktik

Boken Att vara god eller att göra rätt - En studie i yrkesetik och praktik släpptes år 1996 och är skriven av Gunilla Silfverberg.

Den består av 192 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Bokförlaget Nya Doxa.

Köp Att vara god eller att göra rätt - En studie i yrkesetik och praktik begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Hur resonerar hemtjänstens vårdbiträden och chefer i etiskt bjudande situationer? Hur förhåller de sig till de lagar och föreskrifter som antas styra deras verksamhet? En vanlig uppfattning om yrkesetik är att de till en yrkesgrupp hör ett system av principer och regler som skall kunna tillämpas i kritiska fall. Denna bok koncentrerar sig i stället på de dygder som krävs av en yrkesutövare för att kunna realisera mål, värden och normer förbundna med yrket. Avslutningsvis presenteras ett förslag till vilka dygder som kan tjäna som grogrund för hemtjänstens socialpolitiska målsättningar. Förslaget till dygdelista kan utgöra underlag för diskussioner mellan politiker, beslutsfattare och områdets verkliga experter: de erfarna vårdbiträdena och deras chefer.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 109 kr
 Letar efter nypriser..