Att utvärdera välfärdsarbete
ISBN9789172055698
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareBengt G Eriksson, Per-Åke Karlsson
Publiceringsår2008
FörlagGleerups Utbildning
Antal sidor235
SpråkSvenska

Häftad • 2008

Att utvärdera välfärdsarbete

av Bengt G Eriksson och Per-Åke Karlsson

  • ISBN: 9789172055698
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2008
  • Förlag: Gleerups Utbildning
  • Antal sidor: 235
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Att utvärdera välfärdsarbete

Boken Att utvärdera välfärdsarbete släpptes år 2008 och är skriven av Bengt G Eriksson och Per-Åke Karlsson.

Den består av 235 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Allt större krav ställs på att välfärdsarbetet sker utifrån kunskaper om vad som är verksamt. För ett kunskapsbaserat arbete spelar utvärdering en central roll. I Att utvärdera välfärdsarbete går författarna igenom olika modeller och metoder för utvärdering inom välfärdsarbetet. De visar på de olika modellernas styrkor och svagheter och i vilka sammanhang de passar att användas. I boken beskrivs och exemplifieras utvärdering utifrån tre aspekter: Vilka förändringar sker för brukarna? Vad betyder arbetsmetoderna för resultatet? Hur kan verksamheternas kvalitet bedömas? Detta är en användbar bok om utvärdering, ett uppslagsverk att ständigt återkomma till. Författarna sammanfattar den aktuella forskningen på utvärderingsområdet - svensk såväl som internationell. Bokens många exempel hämtas framför allt från det välfärdsarbete som bedrivs inom socialtjänst och kommunal hälso- och sjukvård. Boken vänder sig till dem som arbetar inom välfärdsområdet, FoU-verksamma, brukare och politiker med intresse för utvärdering, samt till studerande inom universitet och högskolor. Per-Åke Karlsson och Bengt G Eriksson är centrala namn inom svensk utvärderingsforskning sedan mer än tjugo år. Deras förra bok Utvärdera Bättre är en klassiker på området.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Inga priser hittades på denna bok