Att utreda forska och rapportera
ISBN9789147111695
Upplaga10
FormatHäftad
FörfattareLars Torsten Eriksson
Publiceringsår2014-07-31
FörlagLiber AB
Antal sidor216
SpråkSvenska

Häftad • 2014-07-31

Att utreda forska och rapportera

av Lars Torsten Eriksson

  • ISBN: 9789147111695
  • Upplaga: 10
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2014-07-31
  • Förlag: Liber AB
  • Antal sidor: 216
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

494 kr

Ej tillgänglig

479 kr

Ej tillgänglig

449 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Att utreda forska och rapportera

Boken Att utreda forska och rapportera släpptes år 2014 och är skriven av Lars Torsten Eriksson.

Den består av 216 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Att utreda forska och rapportera begagnad från en annan stundent hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 200 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

HUR GENOMFÖR JAG EN UNDERSÖKNING SOM BLIR VÄL GODKÄND?Den här upplagan av denna klassiska metodbok utgår från användningen av de allt effektivare IKT-programmen och de stora datamängder som finns i databaser och register.Läs merInformations- och kommunikationsteknologin (IKT) har öppnat helt nya möjligheter för studenter att utvecklas i sitt utrednings- och forskningsarbete. Enbart med en smarttelefon finns omedelbar tillgång till gigantiska datamängder (s.k. big data). Boken ger de senaste svaren på frågor som Hur genomför jag intressanta, begripliga och trovärdiga undersökningar? Hur söker jag effektivt ny information? Vilka för- och nackdelar har olika utredningsmetoder? Och inte minst: Hur presenterar jag mina kreativa och kritiska förslag till problemlösning?Att utreda, forska och rapportera är i första hand skriven för högskolestuderande. Boken presenterar flera nya modeller för den som vill ha en hållbar handledning under olika delar av utrednings- eller forskningsprocessen. Examensarbetet är ”kronan på verket” vid högskolestudier, eftersom det tydligt visar den studerandes förmåga att självständigt hantera och reflektera över ett mer omfattande material. Den kunskapen är nödvändig för att kunna konkurrera på den globala arbetsmarknaden.Om författarnaFörfattare är professor Lars Torsten Eriksson och docent Finn Wiedersheim-Paul, båda med omfattande erfarenhet av utredning, forskning och handledning. De har varit verksamma vid ett flertal olika lärosäten både i Sverige och utomlands, bland annat i USA, Vietnam, Indien och Australien.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..