Att utmana vetandets gränser - en bok om metod, metodologi och epistemologi
ISBN9789147074976
Upplaga1
FormatÖvrigt
FörfattareDiana Mulinari, Karen Davies, Åsa Lundqvist
Publiceringsår2005-03-18
FörlagLiber AB
Antal sidor256
SpråkSvenska

Övrigt • 2005-03-18

Att utmana vetandets gränser - en bok om metod, metodologi och epistemologi

av Diana Mulinari, Karen Davies och Åsa Lundqvist

 • ISBN: 9789147074976
 • Upplaga: 1
 • Format: Övrigt
 • Publiceringsår: 2005-03-18
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 256
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Karolina B
  159 kr

  Bra skick

Om Att utmana vetandets gränser - en bok om metod, metodologi och epistemologi

Boken Att utmana vetandets gränser - en bok om metod, metodologi och epistemologi släpptes år 2005 och är skriven av Diana Mulinari, Karen Davies och Åsa Lundqvist.

Den består av 256 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Att utmana vetandets gränser - en bok om metod, metodologi och epistemologi begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Är du intresserad av den feministiska debatten om metodologi och epistemologi? Då är det här boken för dig - om metod, metodologi och kunskap. Läs mer Boken består av tre delar. Först uppmärksammas några av de metodologiska utmaningar och begränsningar som författarna konfronterats med i sitt arbete. Sedan diskuteras forskningsprocessen som en reflekterande praktik. I bokens avslutande del belyses det kunskapsbärande subjektet. Om författarna Redaktörer för boken är Åsa Lundqvist, fil.dr i sociologi och verksam vid Lunds universitet, Karen Davies som var docent i sociologi vid Arbetslivsinstitutet i Malmö samt Diana Mulinari, professor i genusvetenskap vid Lunds universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr
 Letar efter nypriser..