Att studera på högskolan : studieteknik och motivation på vägen
ISBN9789144140285
Upplaga3
FormatDanskt band
FörfattareMarina Bergman
Publiceringsår2022-01-18
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor248
SpråkSvenska

Danskt band • 2022-01-18

Att studera på högskolan : studieteknik och motivation på vägen

av Marina Bergman

 • ISBN: 9789144140285
 • Upplaga: 3
 • Format: Danskt band
 • Publiceringsår: 2022-01-18
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 248
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Josefin P
  250 kr

  Ny

Om Att studera på högskolan : studieteknik och motivation på vägen

Boken Att studera på högskolan : studieteknik och motivation på vägen släpptes år 2022 och är skriven av Marina Bergman.

Den består av 248 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Att studera på högskolan : studieteknik och motivation på vägen begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 250 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Läser du din första termin på högskolan? Den här boken är till för dig. Boken beskriver vad du förväntas lära dig på högskolan, men erbjuder också konkreta verktyg och tips på hur du lyckas med dina studier och vad du ska tänka på när du söker jobb. Exempel på frågor som boken tar upp är: * Hur skapar jag goda studievanor som hjälper mig att lära? * Hur blir jag bra på att planera och arbeta självständigt? * Hur lär jag mig att analysera och kritiskt granska? * Hur utvecklar jag min självmedvetenhet och förmåga att samarbeta konstruktivt? * Hur blir jag bättre på att förstå och minnas det jag läst? * Hur tränar jag och förbättrar mitt minne? * Hur vet jag vilka jobb jag kan (och vill) söka när jag är klar med min utbildning? * Hur skriver jag ett bra CV och ansökningsbrev? Att studera på högskolan är en bok för hela studietiden, men särskilt viktig är den för nya studenter. Boken kan även användas av gymnasieelever som en förberedelse för högre studier. Denna upplaga är omarbetad utifrån återkoppling från studenter och författarens egna erfarenheter av att ha arbetat med boken tillsammans med både lärare och studenter. Boken innehåller bland annat ett nytt avsnitt om vad utbildning för hållbar utveckling innefattar. Det finns också ett fördjupat resonemang om vad det vetenskapliga förhållningssättet innebär och varför det behövs i vår vardag. Boken innehåller även mer material för att få ökad självkännedom och för att samarbeta konstruktivt med andra. Det har också tillkommit fler övningar för att under studietiden orientera sig på arbetsmarknaden och få kunskap om vad man förväntas kunna efter sin utbildning.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 250 kr
 Letar efter nypriser..