Att studera på högskolan : studieteknik, motivation och inspiration
ISBN9789144104287
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMarina Bergman, Britt-Marie Israelsson
Publiceringsår2015-06-18
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor166
SpråkSvenska

Häftad • 2015-06-18

Att studera på högskolan : studieteknik, motivation och inspiration

av Marina Bergman och Britt-Marie Israelsson

 • ISBN: 9789144104287
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2015-06-18
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 166
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Patricia J
  239 kr

  Bra skick

Om Att studera på högskolan : studieteknik, motivation och inspiration

Boken Att studera på högskolan : studieteknik, motivation och inspiration släpptes år 2015 och är skriven av Marina Bergman och Britt-Marie Israelsson.

Den består av 166 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Att studera på högskolan : studieteknik, motivation och inspiration begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 239 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Läser du din första termin på högskolan? Har du frågor om kurslitteratur och studievanor, eller undrar du vilka krav som kommer att ställas på dig som student? Den här boken är till för dig. Den beskriver vad du förväntas lära dig på högskolan, men erbjuder också konkreta verktyg och tips på hur du lyckas med dina studier. Exempel på frågor som boken tar upp är: * Hur lär jag på bästa sätt? * Hur utvecklar jag min förmåga att arbeta självständigt? * Hur skapar jag goda studievanor? * Hur läser jag kurslitteratur? * Hur blir jag bra på att planera? * Hur gör jag för att analysera och kritiskt granska? * Hur behåller jag koncentrationen när jag läser? * Hur kan jag påverka min motivation? * Hur tränar jag och förbättrar mitt minne? * Hur utvecklar jag min förmåga att lösa problem? Boken är fylld med frågor, svar och praktiska övningar. Den vänder sig till nya studenter på högskolan, men kan även användas av gymnasieelever som en förberedelse inför högre studier.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 239 kr