Att skriva examensarbete inom utbildningsvetenskap
ISBN9789144036151
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareStaffan Stukát
Publiceringsår2005-03-24
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor208
SpråkSvenska

Häftad • 2005-03-24

Att skriva examensarbete inom utbildningsvetenskap

av Staffan Stukát

 • ISBN: 9789144036151
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005-03-24
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 208
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Karolina M
  159 kr

  Bra skick

 • Caroline J
  209 kr

  Bra skick

 • Sofie S
  239 kr

  Ny

Om Att skriva examensarbete inom utbildningsvetenskap

Boken Att skriva examensarbete inom utbildningsvetenskap släpptes år 2005 och är skriven av Staffan Stukát.

Den består av 208 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Att skriva examensarbete inom utbildningsvetenskap begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vad kännetecknar den goda forskningen och den vetenskapliga rapporten inom området utbildningsvetenskap? Vilka metoder, regler och konventioner finns? I alla högskoleutbildningar ingår forskningsmetodik dels som förberedelse för forskning och uppsatsskrivande, dels som ett led i att förstärka det vetenskapliga och akademiska förhållningssättet. Trots att likheterna är stora för vad vi anser vara ett vetenskapligt arbete, skiljer sig olika universitetsdiscipliner åt vad gäller hur forskningen kan gå till och hur den vetenskapliga uppsatsen bör vara utformad. Författaren till den här boken beskriver hur just forskningen och rapporteringen inom utbildningsvetenskap ser ut. Områden som tas upp är: Att utforma den inledande undersökningsplanen Att söka litteratur kring utbildningsvetenskaplig forskning Val av metod och undersökningsgruppForskarens statistiska grundbegreppUndersökningsrapportens struktur och några stilistiska synpunkter Redovisningen av uppsatsen på ett slutseminarium Boken är främst avsedd som handbok för lärarstuderande i deras avslutande examensarbete, men den är också användbar för den som skriver magister- och masteruppsatser inom beteendevetenskapliga ämnen samt forskarstuderande inom pedagogiskt arbete.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..