Att skriva en bra uppsats
ISBN9789147113644
Upplaga4
FormatHäftad
FörfattareLotte Rienecker
Publiceringsår2018-06-29
FörlagLiber AB
Antal sidor400
SpråkSvenska

Häftad • 2018-06-29

Att skriva en bra uppsats

av Lotte Rienecker

  • ISBN: 9789147113644
  • Upplaga: 4
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2018-06-29
  • Förlag: Liber AB
  • Antal sidor: 400
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Att skriva en bra uppsats

Boken Att skriva en bra uppsats släpptes år 2018 och är skriven av Lotte Rienecker.

Den består av 400 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Att skriva en bra uppsats begagnad från en annan stundent hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 214 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Med upplaga 4 är denna välstrukturerade handbok i uppsatsskrivning på väg att bli en klassiker för studerande på högre utbildningar. Den fungerar som en guide genom uppsatsens alla centrala delar, från idéstadiet till färdig uppsats, men är även utmärkt att använda som uppslagsbok när man vid olika tillfällen fastnar i processen.Läs merDen 4:e upplagan har förutom allmänna uppdateringar fått ett nytt kapitel om hur man skriver vetenskapsteoretiskt korrekt i en uppsats. Den vetenskapsteoretiska ansatsen löper nu som en röd tråd genom boken och har integrerats i uppgifterna. Kapitlet om litteratur- och informationssökning är helt omskrivet för att på bästa sätt lotsa studenten genom detta centrala område inom uppsatsskrivning. Bokens huvudteman är:- genrer och kvalitetskriterier- skrivprocesser vid självständiga uppsatser- mindre hemuppsatser – styrda uppsatser- problemformulering- litteratur- och informationssökning- källor till uppsatsen- empiri i uppsatsen- teori, metoder och tillvägagångssätt- uppsatsens disposition och argumentation- språkhantering- handledningBoken vänder sig till alla uppsatsskribenter inom högre utbildning, liksom deras lärare, handledare och andra som ska bedöma uppsatsen. Den riktar främst in sig på kandidat- och magisteruppsatser men kan med fördel användas vid andra självständiga uppsatser.Boken är skriven av Lotte Rienecker och Peter Stray Jørgensen, med bidrag av Signe Skov, Vanessa Sonne-Ragans, Lotte Thing Rasmussen, Charlotte Wien, Kirstin Remvig och Ida Klitgård.Om författarnaBoken är skriven av Lotte Rienecker och Peter Stray Jørgensen, med bidrag av Signe Skov, Vanessa Sonne-Ragans, Lotte Thing Rasmussen, Charlotte Wien, Kirstin Remvig och Ida Klitgård.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Inga priser hittades på denna bok

Bevaka