Att skapa helhet i offentlig sektor : tankar om tvärsektoriellt arbete
ISBN9789188909329
Upplaga1
FormatDanskt band
FörfattarePetra Svensson
Publiceringsår2019-11-22
FörlagNordic Academic Press
Antal sidor108
SpråkSvenska

Danskt band • 2019-11-22

Att skapa helhet i offentlig sektor : tankar om tvärsektoriellt arbete

av Petra Svensson

 • ISBN: 9789188909329
 • Upplaga: 1
 • Format: Danskt band
 • Publiceringsår: 2019-11-22
 • Förlag: Nordic Academic Press
 • Antal sidor: 108
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -23% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Henric A
  160 kr

  Ny

Om Att skapa helhet i offentlig sektor : tankar om tvärsektoriellt arbete

Boken Att skapa helhet i offentlig sektor : tankar om tvärsektoriellt arbete släpptes år 2019 och är skriven av Petra Svensson.

Den består av 108 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Nordic Academic Press.

Köp Att skapa helhet i offentlig sektor : tankar om tvärsektoriellt arbete begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 49 kr (23%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Allt fler strategiska frågor hopar sig i den offentliga sektorn och dessa fordrar samverkan över tradi­tionellt åtskilda sakområden. Fokusområden som exempelvis hållbar utveckling, folkhälsa och integrations­politik kräver helhetssatsningar och tvärsektoriell samordning för att nå uppsatta mål. Men hur ser det konkreta arbetet och förutsättningarna ut för de tjänstepersoner som arbetar med frågor som ska samordnas mellan de klassiska stuprörsorganisationerna? Vilka idéer finns om hur den offentliga sektorn kan och bör organiseras?Genom intervjuer och insamlade reflektioner låter forskaren Petra Svensson tjänstepersoner i framförallt kommunala och regionala organisationer berätta hur de hanterar sin arbetssituation. Krockarna mellan tvärgående och vertikala system är frekventa, och skilda lösningar kan generera nya idéer och förhållningssätt till styrning. Författaren lyfter fram ett antal hållpunkter som kan diskuteras för att förenkla rutiner och förbättra resultaten av de tvärsektoriella ansträngningarna.  Boken är användbar för praktiker och forskare men är mat­nyttig även för studenter som läser ämnen med anknytning till offentlig förvaltning och organisation.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 160 kr   Spara 23% mot nypris
Ny 209 kr