Att se sig själv i andra : om solidaritet
ISBN9789100574024
FormatPocket
FörfattareSven-Eric Liedman
Publiceringsår2000-08-04
FörlagBonnierförlagen
Antal sidor125
SpråkSvenska

Pocket • 2000-08-04

Att se sig själv i andra : om solidaritet

av Sven-Eric Liedman

 • ISBN: 9789100574024
 • Format: Pocket
 • Publiceringsår: 2000-08-04
 • Förlag: Bonnierförlagen
 • Antal sidor: 125
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mona T
  89 kr

  Bra skick

 • Issra S
  89 kr

  Bra skick

Om Att se sig själv i andra : om solidaritet

Boken Att se sig själv i andra : om solidaritet släpptes år 2000 och är skriven av Sven-Eric Liedman.

Den består av 125 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Bonnierförlagen.

Köp Att se sig själv i andra : om solidaritet begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 30 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Ordet "solidaritet" är ett märkligt ord, på samma gång älskat och föraktat. Det har gjort en lång resa sedan det tog plats i Napoleons berömda civillag. Det har befunnit sig på revolutionens barrikader och firats furstligt i salongerna i Paris, och Roms påvar har med välbehag tagit det i sin mun. Men det har också varit en trogen kamrat för fattiga arbetare och förföljda fackföreningar och en avskydd motståndare för många av världens stora.I dag håller ordet åter på att komma i fokus, men meningarna om vad solidaritet innebär skiftar. Är det enbart en känsla av samhörighet eller ett starkt band som håller samman grupper, klasser eller hela samhällen? Kan solidaritet skiljas från välgörenhet? Kan man vara solidarisk med hela mänskligheten? Så lyder några av de frågor Sven-Eric Liedman ställer i Att se sig själv i andra (1999).Det här är en print-on-demand-utgåva. Läs mer på albertbonniersforlag.se/pod

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 30 kr
 Letar efter nypriser..