Att säkra det osäkra : redskap för reflektion och makt i skolans utvärdering
ISBN9789144018645
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2009-11-10
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor154
SpråkSvenska

Häftad • 2009-11-10

Att säkra det osäkra : redskap för reflektion och makt i skolans utvärdering

 • ISBN: 9789144018645
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-11-10
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 154
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Karolina M
  159 kr

  Bra skick

Om Att säkra det osäkra : redskap för reflektion och makt i skolans utvärdering

Boken Att säkra det osäkra : redskap för reflektion och makt i skolans utvärdering släpptes år 2009.

Den består av 154 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Att säkra det osäkra : redskap för reflektion och makt i skolans utvärdering begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Utvärderingar inbjuder till eftertanke. Man utvärderar ju - idealt sett - för att lära sig och för att kunna göra bättre nästa gång. Med tanke på den massiva användningen av utvärdering i dagens skola, borde mycket bli mycket bättre. Men det går inte alltid som man vill, och även när det går bra, kan det få oavsiktliga konsekvenser. I den här boken undersöker författarna olika typer av utvärderingar från kunskapsbedömningar till utvecklingssamtal och medarbetarenkäter. Skolverket, förvaltningar, skolor och enskilda lärare granskas när de försöker hantera utvär-deringen som redskap. Vi landar i insikter om skolans värld och villkor, där viljan och verktygen för att "säkra det osäkra" har att göra med makt i många former. Boken vänder sig främst till lärarstudenter och verksamma lärare i den svenska skolvärlden men är också av intresse för alla som är involverade i, eller är utsatta för, utvärderingsverksamheter av olika slag.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr