Att lära andra lära : medveten strategi för lärande i förskolan
ISBN9789147015191
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAnn-Charlotte Mårdsjö Olsson
Publiceringsår2010-07-12
FörlagLiber AB
Antal sidor169
SpråkSvenska

Häftad • 2010-07-12

Att lära andra lära : medveten strategi för lärande i förskolan

av Ann-Charlotte Mårdsjö Olsson

 • ISBN: 9789147015191
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-07-12
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 169
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mashal B
  239 kr

  Bra skick

 • Krist G
  448 kr

  Ny

Om Att lära andra lära : medveten strategi för lärande i förskolan

Boken Att lära andra lära : medveten strategi för lärande i förskolan släpptes år 2010 och är skriven av Ann-Charlotte Mårdsjö Olsson.

Den består av 169 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Att lära andra lära : medveten strategi för lärande i förskolan begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 239 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Det här är en bok om både barns och vuxnas lärande, om hur förskollärare kan skapa optimala förutsättningar för barns lärande och om lärares eget lärande. Att lära andra lära - medveten strategi för lärande i förskolan innehåller rikligt med exempel på förändringsprocesser där förskollärare fördjupar sina teoretiska kunskaper och omsätter dem i sitt praktiska arbete. Varje kapitel avslutas med reflektionsfrågor för diskussion och fördjupning. Möjligheterna för barns lärande påverkas av hur läraren bemöter dem och vilka förutsättningar som barnen erbjuds att lära sig något, vare sig det sker i lärarstrukturerade och planerade situationer eller i mer improviserade sammanhang.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 239 kr
 Letar efter nypriser..