Att göra systematiska litteraturstudier : värdering, analys och presentation av omvårdnadsforskning
ISBN9789127100169
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareChristina Forsberg, Yvonne Wengström
Publiceringsår2008-03-10
FörlagNatur & Kultur
Antal sidor215
SpråkSvenska

Inbunden • 2008-03-10

Att göra systematiska litteraturstudier : värdering, analys och presentation av omvårdnadsforskning

av Christina Forsberg och Yvonne Wengström

 • ISBN: 9789127100169
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2008-03-10
 • Förlag: Natur & Kultur
 • Antal sidor: 215
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Maria W
  179 kr

  Ny

Om Att göra systematiska litteraturstudier : värdering, analys och presentation av omvårdnadsforskning

Boken Att göra systematiska litteraturstudier : värdering, analys och presentation av omvårdnadsforskning släpptes år 2008 och är skriven av Christina Forsberg och Yvonne Wengström.

Den består av 215 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur.

Köp Att göra systematiska litteraturstudier : värdering, analys och presentation av omvårdnadsforskning begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 120 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Dagens sjuksköterska måste kunna ta till sig ny kunskap inom området och kritiskt värdera fakta. Den akademiska utbildningen ska ge studenterna träning i att söka omvårdnadsforskningens resultat. Men hur ska man i den stora mängden av vetenskapliga studier kunna värdera vilka som är värda att beakta? Genom systematiska litteraturstudier kan resultat från flera vetenskapliga studier vägas samman så att ny, evidensbaserad kunskap tas fram inom ett område. Man kan på så sätt få svar på kliniska frågeställningar som: Finns vetenskapligt stöd för att rekommendera en viss åtgärd eller behandling? Vad fungerar bäst? Vad är effektivt? Här beskrivs metoden för att göra systematiska litteraturstudier, steg för steg. I denna andra utgåva har texten genomgående reviderats och särskilt har avsnittet om databassökningar utvecklats. Boken riktar sig till studerande på sjuksköterskeprogrammet och på masternivå. Den vänder sig även till yrkesverksamma sjuksköterskor.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 120 kr