Att göra lärandet synligt : barns lärande - individuellt och i grupp
ISBN9789176565759
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareProjekt Zero, Reggio Children
Publiceringsår2013-07-05
FörlagLiber AB
Antal sidor367
SpråkSvenska

Häftad • 2013-07-05

Att göra lärandet synligt : barns lärande - individuellt och i grupp

av Projekt Zero och Reggio Children

 • ISBN: 9789176565759
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-07-05
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 367
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Caroline G
  259 kr

  Bra skick

Om Att göra lärandet synligt : barns lärande - individuellt och i grupp

Boken Att göra lärandet synligt : barns lärande - individuellt och i grupp släpptes år 2013 och är skriven av Projekt Zero och Reggio Children.

Den består av 367 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Att göra lärandet synligt : barns lärande - individuellt och i grupp begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vad är en lärande grupp? I vilken utsträckning kan individuellt lärande förstärkas - eller tvärtom hämmas - i en lärande grupp? I vilken utsträckning kan dokumentation främja nya sätt att lära? Vilka samband finns mellan dokumentation och bedömning? Boken är ett samarbetsprojekt mellan Reggio Emilia och Howard Gardners forskningsgrupp. Detta är några av de frågor som har undersökts av ett forskningsprojekt i samarbete mellan Project Zero vid Harvard Graduate School of Education och Reggio Children. I projektet deltog lärare och pedagoger vid Reggio Emilias kommunala förskolor och forskare från Project Zero. I litteraturen kan man finna talrika studier av individuellt lärande liksom av lärande i grupp, men endast ett fåtal av dessa har fokuserat individuella strategier för lärande inom en grupp och gruppens lärande - i synnerhet om gruppen består av små barn. Dessutom har mycket litet publicerats inom pedagogikens och utbildningens område gällande förhållandet mellan dokumentation och bedömning/utvärdering. Tillsammans har Reggio Children och Project Zero försökt identifiera metoder och processer, som kan göra det möjligt för lärare att reflektera inte bara kring barns utan också kring vuxnas läroprocesser - dvs. utforma ett stöd för de vuxnas tanke och handling då det gäller såväl barns tänkande som dialogen med kollegorna. Mötet mellan Reggio Children och Project Zero har inneburit en viktig möjlighet att studera dessa frågeställningar på ett mer djupgående sätt. Detta forskningssamarbete utmynnar i hypotesen att dokumentation kan stödja såväl individuellt lärande som lärande i grupp genom att skapa samband mellan dem.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 259 kr
 Letar efter nypriser..