Att förstå vårdvetenskap
ISBN9789144027494
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareKarin Dahlberg, Björn-Ove Suserud, Ingegerd Fagerberg
Publiceringsår2003-01-09
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor135
SpråkSvenska

Häftad • 2003-01-09

Att förstå vårdvetenskap

av Karin Dahlberg, Björn-Ove Suserud och Ingegerd Fagerberg

 • ISBN: 9789144027494
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2003-01-09
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 135
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Alexsandra Å
  119 kr

  Bra skick

 • Emelie H
  159 kr

  Bra skick

 • Sara M
  209 kr

  Bra skick

Om Att förstå vårdvetenskap

Boken Att förstå vårdvetenskap släpptes år 2003 och är skriven av Karin Dahlberg, Björn-Ove Suserud och Ingegerd Fagerberg.

Den består av 135 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Att förstå vårdvetenskap begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 119 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Det har länge varit svårt att förstå vad vårdvetenskap egentligen är. Terminologin inom det vårdvetenskapliga området, såväl i Sverige som internationellt, har varit oklar och det har inte funnits någon enhetlig definition av vårdvetenskap, som ofta också benämns omvårdnadsvetenskap eller kort och gott omvårdnad. Det har också varit oklart vilka begrepp som generellt skall användas för vetenskapliggörandet av vårdandet respektive för sjuksköterskors kunskapsområde, och ofta har dessa två delvis helt olika kunskapsområden blandats samman. Ambitionen inför skrivandet av denna bok var att skapa ordning i vår vetenskap, att definiera, gestalta och därmed tydliggöra vårdvetenskapen och dess innebörder och konsekvenser för vårdandet. Denna strävan har konkretiserats i form av en gestaltning av i första hand vårdvetenskapens systematiska struktur. Därefter har vi konkretiserat och kontextualiserat den systematiska strukturen med hjälp av tre kliniska vårdvetenskapliga exempel.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 119 kr
 Letar efter nypriser..