Att förstå vardagen : med ett symbolisk interaktionistiskt perspektiv
ISBN9789144068541
Upplaga4
FormatHäftad
FörfattareJan Trost, Irene Levin
Publiceringsår2010-08-15
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor316
SpråkSvenska

Häftad • 2010-08-15

Att förstå vardagen : med ett symbolisk interaktionistiskt perspektiv

av Jan Trost och Irene Levin

 • ISBN: 9789144068541
 • Upplaga: 4
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-08-15
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 316
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 5 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Karolina B
  189 kr

  Ny

 • Carina T
  189 kr

  Bra skick

 • Hanna H
  209 kr

  Bra skick

 • Tahmina S
  259 kr

  Bra skick

 • Frida R
  279 kr

  Bra skick

Om Att förstå vardagen : med ett symbolisk interaktionistiskt perspektiv

Boken Att förstå vardagen : med ett symbolisk interaktionistiskt perspektiv släpptes år 2010 och är skriven av Jan Trost och Irene Levin.

Den består av 316 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Att förstå vardagen : med ett symbolisk interaktionistiskt perspektiv begagnad från en av 5 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 189 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Att förstå vardagen ger en grundläggande introduktion till symbolisk interaktionism som är ett av de centrala perspektiven inom socialpsykologin. Perspektivet innebär bland annat att den sociala verkligheten ses som ständigt föränderlig. Författarna visar hur mänsklig interaktion sker med hjälp av inlärda symboler vilka utgör såväl vårt talade språk som vårt kroppsspråk. De beskriver vidare hur människans sociala roller övergår till identiteter och ger en mängd konkreta exempel på hur symbolisk interaktionism kan användas för att förstå vardagen med dess glädjeämnen och sorger. I denna fjärde reviderade och utökade upplaga tar författarna grundligt upp den historiska bakgrunden till det teoretiska perspektivet. Dessutom behandlas samvete, skam och skuld samt människans identitet på ett mera ingående sätt än i de föregående upplagorna. Boken är avsedd för universitets- och högskoleutbildning i bland annat samhälls- och beteendevetenskapliga ämnen.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 189 kr
 Letar efter nypriser..