Att förstå externredovisning - faktabok : begrepp, samband, logik och teknik
ISBN9789147095063
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2010-05-31
FörlagLiber AB
Antal sidor432
SpråkSvenska

Häftad • 2010-05-31

Att förstå externredovisning - faktabok : begrepp, samband, logik och teknik

 • ISBN: 9789147095063
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-05-31
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 432
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ludvig T
  209 kr

  Bra skick

Om Att förstå externredovisning - faktabok : begrepp, samband, logik och teknik

Boken Att förstå externredovisning - faktabok : begrepp, samband, logik och teknik släpptes år 2010.

Den består av 432 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Att förstå externredovisning - faktabok : begrepp, samband, logik och teknik begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I denna nya kraftigt omarbetade upplagan är alla förändringar pedagogiskt motiverade. Läs mer Ett kapitel har försvunnit, begreppskapitlet är helt omskrivet och har fått elva nya bildbeskrivningar, kreditkapitlet har fått ny inriktning, pedagogiken kring kassaflödets beräkning har förenklats väsentligt, beskrivningen av normal-, brutto- och nettometoden har utvecklats, slutkommentarer har lagts in i huvudtexten och 300 ordförklaringar har tillkommit. För att kunna utveckla sin kunskap i externredovisning är det viktigt att det första mötet med ämnet ger en exakt, klar och tydlig förståelse av begrepp, samband och logik. Att förstå externredovisning uppfyller högt ställda krav på precision, logikbeskrivning och pedagogik. Till boken finns också en övningsbok med utvecklade välbeskrivna lösningar. Om författarna Gunnar Eriksson och Peter Johansson är verksamma vid Linköpings universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 209 kr