Att fånga lärares arbete - Bilder av vardagsarbete i förskola och skola
ISBN9789147084333
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareEva Gannerud
Publiceringsår2007-07-06
FörlagLiber AB
Antal sidor204
SpråkSvenska

Häftad • 2007-07-06

Att fånga lärares arbete - Bilder av vardagsarbete i förskola och skola

av Eva Gannerud

 • ISBN: 9789147084333
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-07-06
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 204
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 5 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Leonora T
  159 kr

  Bra skick

 • Arif B
  159 kr

  Bra skick

 • Anna S
  179 kr

  Bra skick

 • Josefin J
  209 kr

  Bra skick

 • Mia E
  239 kr

  Bra skick

Om Att fånga lärares arbete - Bilder av vardagsarbete i förskola och skola

Boken Att fånga lärares arbete - Bilder av vardagsarbete i förskola och skola släpptes år 2007 och är skriven av Eva Gannerud.

Den består av 204 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Att fånga lärares arbete - Bilder av vardagsarbete i förskola och skola begagnad från en av 5 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vad innebär lärares arbete i förskola och skola idag? Hur talar lärare om sitt arbete och vad gör de egentligen? Ganska ofta hör man talas om att nyblivna lärare blir överraskade över alla de förväntningar som ställs på dem i deras arbetssituation. Det finns ett särskilt begrepp, realitetschock, som använts för att beskriva känslor och tankar man kan drabbas av den första tiden som nyutexaminerad lärare.Läs merBilden av lärararbetet bygger för de flesta människor till stor del på de erfarenheter vi alla gjort som barn och elever. Den grundar sig alltså framför allt på det arbete som är synligt, vad som försiggår på den offentliga scenen, i lekrum eller i klassrum och andra skollokaler. I barns och elevers bild av lärares arbete ingår då inte de arbetsuppgifter som sker utanför dessa sammanhang. I denna bok presenteras en bred bild av lärarnas arbete ur ett helhetsperspektiv, och visar vilka arbetsuppgifter de utför i sin dagliga verksamhet.Om författarnaEva Gannerud och Karin Rönnerman forskar vid Institutionen för pedagogik och didaktik, Göteborgs universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..