Att fånga lärandet : pedagogisk dokumentation med hjälp av olika medier
ISBN9789147099337
Upplaga2
FormatHäftad
Publiceringsår2010-05-06
FörlagLiber AB
Antal sidor120
SpråkSvenska

Häftad • 2010-05-06

Att fånga lärandet : pedagogisk dokumentation med hjälp av olika medier

 • ISBN: 9789147099337
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-05-06
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 120
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Linda K
  179 kr

  Ny

 • Anna S
  179 kr

  Bra skick

Om Att fånga lärandet : pedagogisk dokumentation med hjälp av olika medier

Boken Att fånga lärandet : pedagogisk dokumentation med hjälp av olika medier släpptes år 2010.

Den består av 120 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Att fånga lärandet : pedagogisk dokumentation med hjälp av olika medier begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 179 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Hur tar man bäst till vara lusten och nyfikenheten i lärandet? Varför är det ibland lätt att lära och varför går det ibland inte alls? Christina Wehner Godée beskriver i Att fånga lärandet hur förskolelärare och lärare kan få nya perspektiv på barns lärandesituation med hjälp av pedagogisk dokumentation och olika medier. Genom att använda kamera, ljudupptagare eller penna och papper kan man som pedagog betrakta situationer utifrån och få nya perspektiv på både andras och sitt eget lärande.Författaren tar avstamp i frågorna: Vad är meningsfullt att dokumentera och varför? På vilket sätt kan man använda de olika medierna? Vad kan dokumentationen få för pedagogiska konsekvenser i ett förändringsarbete?Om författarnaChristina Wehner-Godée är läromedelsförfattare och har undervisat i didaktik och media vid Lärarhögskolan i Stockholm, nuvarande Stockholms universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 179 kr