Att Bryta Upp Och Byta Land
ISBN9789127083875
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareElsie C Franzén
Publiceringsår2001-01-01
FörlagBokförlaget Natur och Kultur
Antal sidor177
SpråkSvenska

Inbunden • 2001-01-01

Att Bryta Upp Och Byta Land

av Elsie C Franzén

 • ISBN: 9789127083875
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2001-01-01
 • Förlag: Bokförlaget Natur och Kultur
 • Antal sidor: 177
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Maria C
  119 kr

  Bra skick

Om Att Bryta Upp Och Byta Land

Boken Att Bryta Upp Och Byta Land släpptes år 2001 och är skriven av Elsie C Franzén.

Den består av 177 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Bokförlaget Natur och Kultur.

Köp Att Bryta Upp Och Byta Land begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 119 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Att bryta upp och byta land är en mycket specifik livserfarenhet som inte lämnar någon människa oberörd. Boken belyser de psykologiska processer och skeenden som hänger samman med denna livserfarenhet. Perspektivet är allmänmänskligt i den bemärkelsen att författaren beskriver hur de flesta av oss skulle reagera i en sådan situation. I separata kapitel behandlas bl.a. den sorts kris som kan utlösas av invandring, familjemönster, identitetsförluster, språksvårigheter, flyktingskap och minnen av tortyr, främlingsfientlighet och rasism, samt arbete eller arbetslöshet. Ett par intervjuer med personer som flyttat till Sverige ingår också. Att bryta upp och byta land utgör en genomgripande omarbetning av Invandringens psykologi som publicerades 1984. Den nya boken är betydligt bredare och mer omfattande än sin föregångare. Elsie C. Franzén (tidigare Söderlindh) är docent i pedagogik, leg. psykolog, leg. psykoterapeut och specialist i pedagogisk psykologi. Hon har på Natur och Kultur senast medverkat och redigerat Tvärkulturella möten (2000).

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 119 kr