Att bli sjuksköterska : en introduktion till yrke och ämne
ISBN9789144054117
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2010-01-18
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor245
SpråkSvenska

Häftad • 2010-01-18

Att bli sjuksköterska : en introduktion till yrke och ämne

 • ISBN: 9789144054117
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-01-18
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 245
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Alexandra F
  159 kr

  Bra skick

 • Emma H
  159 kr

  Bra skick

 • Mai M
  159 kr

  Bra skick

 • Anneli S
  209 kr

  Bra skick

Om Att bli sjuksköterska : en introduktion till yrke och ämne

Boken Att bli sjuksköterska : en introduktion till yrke och ämne släpptes år 2010.

Den består av 245 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Att bli sjuksköterska : en introduktion till yrke och ämne begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Syftet med denna bok är att introducera yrket och det vetenskapliga ämnet för studenter som just påbörjat sin sjuksköterskeutbildning. Läsaren får en beskrivning av yrkets historik, dess etiska och ämnes- mässiga grund samt samhällets krav på sjuksköterskan. Utöver detta presenteras några av sjuksköterskans viktigaste kompetensområden. Boken är tänkt att användas tidigt i utbildningen för att ge en helhetsförståelse av vad yrket innebär. Samtliga författare är sjuksköterskor, lärare och aktiva forskare vid olika sjuksköterskeutbildningar i Sverige. Författarna vill förtydliga att sjuksköterskeyrket är en profession som kräver en kombination av omfattande teoretisk och praktisk kunskap. Sjuksköterskeyrket är ett spännande och mångfasetterat yrke med en kunskapspotential som ger möjlighet att påverka och förbättra vården - ett yrke att vara stolt över. Boken kan även användas av andra yrkeskategorier inom vård och omsorg, för att få en bild av sjuksköterskans formella kompetens.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..