Att bana vägen mot framtiden : karriärval och vägledning i individuellt och politiskt perspektiv
ISBN9789144054926
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2010-01-11
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor253
SpråkSvenska

Häftad • 2010-01-11

Att bana vägen mot framtiden : karriärval och vägledning i individuellt och politiskt perspektiv

 • ISBN: 9789144054926
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-01-11
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 253
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

416 kr

Ej tillgänglig

429 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -62% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sirin K
  159 kr

  Bra skick

 • Emma H
  259 kr

  Bra skick

Om Att bana vägen mot framtiden : karriärval och vägledning i individuellt och politiskt perspektiv

Boken Att bana vägen mot framtiden : karriärval och vägledning i individuellt och politiskt perspektiv släpptes år 2010.

Den består av 253 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Att bana vägen mot framtiden : karriärval och vägledning i individuellt och politiskt perspektiv begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 257 kr (62%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Övergången mellan skola, arbete och högre utbildning är i dag en brännande fråga. Både unga och vuxna förväntas fatta långsiktiga val av utbildning och yrke i en mycket föränderlig tid. Samtidigt är utbudet av vägledning splittrat och ojämnt. Karriärvalet har i praktiken blivit den resandes ensak. Denna bok skapar en fördjupad bild av problematiken. På individnivå besvaras frågor som: Hur resonerar enskilda personer kring sina vägval? Hur hänger valen ihop med kön, etnicitet samt social och geografisk bakgrund? Andra svar gäller strukturerna, till exempel skolans och arbetsförmedlingens vägledning. Hur formas skolans studie- och yrkesvägledning i ett allt mer decentraliserat utbildningssystem? Vilka strategier har kommunerna för att underlätta individernas väg från skola till arbetsliv? Boken vänder sig till studerande på studie- och yrkesvägledarutbildningen, samt till vägledare, lärare, politiker m.fl. som ska främja individers övergångar mellan utbildning och arbetsliv.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr   Spara 62% mot nypris
 Letar efter nypriser..