Att Återställa Ordningen
ISBN9789189140103
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareLena Abrahamsson
Publiceringsår2000
FörlagBorea
Antal sidor357
SpråkSvenska

Häftad • 2000

Att Återställa Ordningen

av Lena Abrahamsson

 • ISBN: 9789189140103
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2000
 • Förlag: Borea
 • Antal sidor: 357
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Rebecka H
  159 kr

  Bra skick

Om Att Återställa Ordningen

Boken Att Återställa Ordningen släpptes år 2000 och är skriven av Lena Abrahamsson.

Den består av 357 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Borea.

Köp Att Återställa Ordningen begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 100 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Nya former för arbetsorganisation framställs många gånger som lösningen på arbetslivets alla problem. Men varför misslyckas förändringar av arbetsorganisationer så ofta? Hur kommer det sig att de optimistiska perspektiven kring nya arbetsorganisationer så sällan blir verklighet? Varför återgår organisationer ofta till sin ursprungliga form? I denna bok visar Lena Abrahamsson genom ett antal fascinerande fallstudier hur könsordningen på arbetsplatser ofta är en konserverande kraft i organisationsförändringar. De nya arbetsorganisationerna utmanar gamla hierarkier och maktstrukturer och påverkar både arbetsplatskulturer och yrkesidentiteter. Att återställa ordningen betyder både att återställa organisationens gamla form och att återställa genusordningens könsmönster.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 100 kr
 Letar efter nypriser..