Årsredovisning i aktiebolag och koncerner
ISBN9789144071619
Upplaga5
FormatHäftad
FörfattareRune Lönnqvist
Publiceringsår2011-04-27
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor399
SpråkSvenska

Häftad • 2011-04-27

Årsredovisning i aktiebolag och koncerner

av Rune Lönnqvist

 • ISBN: 9789144071619
 • Upplaga: 5
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-04-27
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 399
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Alexander S
  209 kr

  Bra skick

Om Årsredovisning i aktiebolag och koncerner

Boken Årsredovisning i aktiebolag och koncerner släpptes år 2011 och är skriven av Rune Lönnqvist.

Den består av 399 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Årsredovisning i aktiebolag och koncerner begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Lagstiftning, normgivning och praxis inom redovisningsområdet utvecklas i snabb takt. Årsredovisningar för börsbolag innehåller mer av marknadsvärderingar och ett nytt resultatbegrepp, totalresultat, införs i resultaträkningar. En annan tendens är att redovisningens värderingar frikopplas från skatterättsliga regler. IASB kräver dock att företagen ska redovisa uppskjutna skatter när värderingarna i årsredovisningen avviker från skattereglerna. Författarens ambition är att ge läsaren kunskaper och verktyg för att läsa årsredovisningar. Som läsare av årsredovisningar är det viktigt att vara orienterad om huvuddragen i de värderingsregler som numera används i svenska årsredovisningar. Fokus i boken ligger på regelverket för de börsnoterade företagen men även regler för onoterade bolag behandlas. Denna femte upplaga innehåller ett nytt kapitel som behandlar räkenskapsanalys på basis av årsredovisningar. Övriga kapitel har uppdaterats med ny lagstiftning, nyheter i IFRS/IAS och nya rekommendationer från Rådet för finansiell rapportering. Boken är avsedd att användas vid ekonomikurser på högskolenivå och fördjupningskurser på gymnasial nivå. En viss kunskap om ekonomiska begrepp och affärsredovisning underlättar läsningen.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 209 kr