Argumentationens retorik : handbok
ISBN9789144056739
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareLennart Hellspong
Publiceringsår2013-04-22
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor352
SpråkSvenska

Inbunden • 2013-04-22

Argumentationens retorik : handbok

av Lennart Hellspong

 • ISBN: 9789144056739
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2013-04-22
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 352
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -44% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Jon A
  259 kr

  Ny

Om Argumentationens retorik : handbok

Boken Argumentationens retorik : handbok släpptes år 2013 och är skriven av Lennart Hellspong.

Den består av 352 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Argumentationens retorik : handbok begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 160 kr (44%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Argumenterar gör vi av många olika anledningar: för att påverka andra med våra åsikter, för att lösa konflikter genom att göra upp fredligt eller för att ta ställning i frågor där vi är osäkra. Men argumentationens mångsidighet märks också i situationer då vi behöver vrida och vända på problem, söka kunskap genom att urskilja meningsfulla sammanhang eller handla klokt genom att väga för och mot olika alternativ. På så vis genomsyras våra liv av yttre och inre argumentationsprocesser – i hem, skola, arbetsliv och offentlighet. Här presenterar Lennart Hellspong en sammanhängande syn på argumentation som en retorisk aktivitet, som vädjar inte enbart till vårt förnuft utan också till vår känsla och vilja. Genom tydliga exempel och förklaringar ges läsaren en fördjupad förståelse av vad det innebär att argumentera i samspel med andra. Bland mycket annat beskriver författaren argumentationsprocessens stadier, diskuterar hur åsiktskonflikter kan uppstå på olika nivåer och visar hur man avslöjar brister och svaga argument.Argumentationens retorik riktar sig främst till studenter som deltar i kurser i argumentation och retorik på universitetsnivå, men kan också användas vid självstudier av var och en som vill utveckla och skärpa sin argumentationsförmåga.Boken kompletteras av den praktiskt inriktade Argumentationens retorik. Övningar och analyser av Lennart Hellspong och Åsa Brumark.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 200 kr   Spara 44% mot nypris
Ny från 360 kr