Arbetsrätten : en introduktion
ISBN9789139204381
Upplaga4
FormatHäftad
FörfattareHåkan Gabinus Göransson, Bengt Garpe, Naiti Del Sante
Publiceringsår2007-08-16
FörlagNorstedts Juridik
Antal sidor125
SpråkSvenska

Häftad • 2007-08-16

Arbetsrätten : en introduktion

av Håkan Gabinus Göransson, Bengt Garpe och Naiti Del Sante

 • ISBN: 9789139204381
 • Upplaga: 4
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-08-16
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Antal sidor: 125
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • André S
  129 kr

  Ny

 • Jens L
  159 kr

  Bra skick

Om Arbetsrätten : en introduktion

Boken Arbetsrätten : en introduktion släpptes år 2007 och är skriven av Håkan Gabinus Göransson, Bengt Garpe och Naiti Del Sante.

Den består av 125 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik.

Köp Arbetsrätten : en introduktion begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 129 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Arbetsrätten – En introduktion är en överskådlig redogörelse av den svenska arbetsrätten. Särskild uppmärksamhet ägnas åt praktiskt viktiga problem och åt sådana frågor som brukar stå i centrum i den arbetsrättsliga undervisningen. Boken vänder sig i första hand till dem som ska studera ämnet arbetsrätt vid olika utbildningslinjer på universitets- och högskolenivå och i samband med utbildningar av fackliga förtroendemän och personalansvariga hos arbetsgivare. Den är också lämplig som hjälpreda för praktiskt verksamma som vill ha en orientering om det arbetsrättsliga regelsystemet. Denna reviderade åttonde upplaga har uppdaterats främst med hänsyn till ändrad lagstiftning (t.ex. i diskrimineringslagen, reglerna i LAS om förlängt anställningsskydd till 69 år, utökad fredsplikt och nya utstationeringsregler) och ny rättspraxis. Vissa förtydliganden har gjorts jämfört med tidigare upplagor.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 129 kr