Arbetsplatsens svåra samtal
ISBN9789147062416
Upplaga1
FormatÖvrigt
FörfattareKjell Ekstam
Publiceringsår2001-05-16
FörlagLiber AB
Antal sidor212
SpråkSvenska

Övrigt • 2001-05-16

Arbetsplatsens svåra samtal

av Kjell Ekstam

 • ISBN: 9789147062416
 • Upplaga: 1
 • Format: Övrigt
 • Publiceringsår: 2001-05-16
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 212
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Frida J
  209 kr

  Bra skick

Om Arbetsplatsens svåra samtal

Boken Arbetsplatsens svåra samtal släpptes år 2001 och är skriven av Kjell Ekstam.

Den består av 212 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Arbetsplatsens svåra samtal begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Svåra samtal måste vi alla någon gång föra på vår arbetsplats, samtal som kan vara besvärliga att hantera. Det kan t ex vara rådgivande samtal eller samtal med människor i kris, korrigerande eller konflikthanterande samtal, samtal om så skilda saker som missbruk, lön eller karriärutveckling, eller uppsägningar. Grunden i varje samtal är vår förmåga att kommunicera. De flesta av oss har en tendens att överskatta sin kommunikationsförmåga: vi är inte medvetna om de svagheter, risker för missförstånd och misstolkningar som alltid är inbyggda i en dialog. Arbetsplatsens svåra samtal går inledningsvis igenom olika kommunikationsstilar och ger fem nycklar till framgång i de svåra samtalen. Boken behandlar därefter ingående tre grupper av svåra samtal, omvårdande, problemhanterande och utvecklande i hur de tar sig uttryck och hur man hanterar dem. De olika samtalen illustreras med exempel från situationer det är lätt att känna igen sig i. I ett avslutande kapitel går författaren utifrån olika typpersoner igenom hur man samtalar med "besvärliga" människor: den fientligt aggressive, kverulanten och besserwissern.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 209 kr
 Letar efter nypriser..