Arbetsmiljörätt och rehabilitering
ISBN9789147097630
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareMats Günzel, Lars Zanderin
Publiceringsår2012-01-19
FörlagLiber
Antal sidor173
SpråkSvenska

Häftad • 2012-01-19

Arbetsmiljörätt och rehabilitering

av Mats Günzel och Lars Zanderin

 • ISBN: 9789147097630
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-01-19
 • Förlag: Liber
 • Antal sidor: 173
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -79% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Nasim B
  89 kr

  Bra skick

 • Robin M
  209 kr

  Ny

Om Arbetsmiljörätt och rehabilitering

Boken Arbetsmiljörätt och rehabilitering släpptes år 2012 och är skriven av Mats Günzel och Lars Zanderin.

Den består av 173 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber.

Köp Arbetsmiljörätt och rehabilitering begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 337 kr (79%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Arbetsmiljörätt och rehabilitering är en praktisk handbok men också en uppslagsbok och ger en samlad redovisning av de aktuella reglerna i lagar, förordningar, tillämpningsföreskrifter och kollektivavtal. Den sätter in reglerna i ett sammanhang vilket underlättar förståelsen och ger en helhetssyn.Läs merArbetsmiljörätten och reglerna om sjukförsäkringen har varit mycket omdiskuterade under 2000-talets första decennium. Det gäller såväl på samhällsnivå som på organisations-, grupp och individnivå. Ekonomiska kostnader har ställts mot anställdas utslagning från arbetsmarknaden och arbetsmiljöförhållanden i företag, kommunala förvaltningar och statliga myndigheter. Reglerna för arbetsmiljö-, arbetsskade- och rehabiliteringsområdena har ändrats ett flertal gånger under 2000-talets inledande decennium. I flera fall har det tillkommit nya regler utifrån olika EG-direktiv t.ex. inom diskrimineringsområdet.Om författarnaLars Zanderin är universitetslektor (em.) och undervisar i arbetsmiljörätt, arbetsrätt, PA- och organisationsfrågor vid Växjö universitet. Han är vidare knuten till Rättssociologiska enheten, Lunds universitet. Mats Günzel är socionom och har mångårig erfarenhet av rehabiliteringsarbete. Han är nu ansvarig för extern samverkan inom Försäkringskassan i Blekinge.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 89 kr   Spara 79% mot nypris
Ny från 426 kr