Arbetsmarknaden
ISBN9789185355532
Upplaga3
FormatHäftad
Publiceringsår2006-11-22
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor402
SpråkSvenska

Häftad • 2006-11-22

Arbetsmarknaden

 • ISBN: 9789185355532
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-11-22
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 402
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Maria H
  109 kr

  Bra skick

 • Nil E
  321 kr

  Väl använd

Om Arbetsmarknaden

Boken Arbetsmarknaden släpptes år 2006.

Den består av 402 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Arbetsmarknaden begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Arbetsmarknaden är den centrala läroboken i arbetsmarknadsekonomi och arbetsmarknadspolitik, den första i sitt slag som skrivits på svenska. Den presenterar modern arbetsmarknadsteori och visar hur denna kan tillämpas på svensk arbetsmarknad. Bokens analyser syftar i första hand till att förklara hur arbetsmarknaden fungerar. Sådana analyser är också nödvändiga som underlag när man ska ta ställning till frågor om hur till exempel skatte- och arbetsmarknadspolitik bör utformas och löneförhandlingar organiseras. Områden som behandlas: * Utbudet av arbetskraft * Efterfrågan på arbetskraft * Lönestrukturen * Kontrakt och kompensation * Arbetskraftens rörlighet * Arbetsmarknadens organisationer * Arbetslöshet * Arbetsmarknadspolitik

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 109 kr